Coordinació Rural presenta el primer número de la revista Treski, la revista de la Ru i el Ral

Esteu llegint el primer número de la revista TRESKI, una publicació digital i de periodicitat semestral adreçada a tots els membres del carnet RuRal, a les seves famílies i als mestres de les escoles rurals catalanes.

Treski és l’eina amb la qual els membres del carnet estan informats, les famílies poden reflexionar o debatre sobre aspectes educatius relacionats amb els seus fills i les seves filles i els equips de les escoles rurals poden donar a conèixer els seus projectes educatius i actuacions.

La revista Treski, que utilitza el format digital per adaptar-se a l’era de la tecnologia en la qual vivim i ser un instrument de treball a les escoles, ofereix notícies, curiositats, avantatges, passatemps i propostes per fer, ja que s’estructura en diferents seccions que pretenen donar resposta als membres del carnet, a les famílies i a les escoles. Per aquest motiu, compagina la informació sobre actuacions que Coordinació porta a terme dins el projecte +RuraliCat, com el treball pel reconeixement dels infants i joves dels àmbits rurals com a col•lectius amb menys oportunitats per raons geogràfiques, amb passatemps, propostes d’activitats i receptes de cuina, entre d’altres. Propostes d’on fer servir el carnet RuRal o bé d’activitats divertides, lúdiques i educatives que poden realitzar a casa amb tota la família, a l’escola o amb amics.

Coordinació Rural de Catalunya treballa pel territori i des del territori, per això, vol dotar d’eines a la gent dels àmbits rurals, així com, divulgar les seves iniciatives i opinions i defensar la seva gent i el seu dia a dia.

TRESKI, la revista de la Ru i el Ral!

Podeu llegir-la a www.carnetrural.cat o bé en el següent enllaç: http://issuu.com/cruc/docs/treski_01/

 

Imatges Relacionades