Coordinació Rural de Catalunya signa el Pacte per a la Infància a Catalunya

Coordinació Rural de Catalunya s’ha sumat al pacte i va ser present a l’acte de la signatura amb la voluntat de refermar el compromís vers els infants i adolescents.

Més de 70 entitats i organitzacions, col•legis professionals, grups parlamentaris, i agents socials i econòmics van signar el Pacte per a la Infància amb l’objectiu de millorar la situació dels infants i adolescents en situació de vulnerabilitat.

La signatura del Pacte per a la Infància es va du a terme el divendres 19 de juliol al Palau de la Generalitat, l’acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas i acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Neus Munté.

El Pacte per a la Infància a Catalunya està orientat a promoure polítiques integrals que tinguin en compte la perspectiva dels infants i adolescents, que permetin prioritzar les actuacions adreçades a aquests ciutadans i ciutadanes i facilitin nous espais per a la construcció del seu futur. Així com impulsar mesures de prevenció, foment de la participació i promoció dels drets, deures i oportunitats del conjunt d’infants i adolescents del país.

El Pacte respon a la necessitat de donar visibilitat i benestar a la infància i situar-la al centre de les polítiques del país.

Per tal d’aconseguir el consens sobre el document s’ha treballat de manera conjunta amb administracions, professionals, agents socials i econòmic, entitats, la societat i sobretot els infants i joves.

 

Imatges Relacionades