CRUC a favor del dret a decidir

En aquests darreres temps, una part molt important de la societat civil i persones anònimes s’han mobilitzat per demanar el dret a decidir sobre el futur del nostre país.

Des de Coordinació Rural de Catalunya volem donar tot el nostre suport al govern de la Generalitat en les accions que ha dut a terme per tal de poder celebrar un referèndum, on tots els catalans podem participar per decidir si volem construir una nova república o continuar formant part com autonomia de l’estat espanyol.

Creiem que la resposta del Gobierno de Espanya ha desmesurada i que, amb l’ajuda de poders fàctics, han creat un estat d’excepció encobert, privant drets fonamentals als ciutadans de Catalunya, imposant limitacions a la llibertat d’expressió, han dut a terme detencions i escorcolls no justificats, han instal·lat un clima de por entre els ciutadans i han permès crear una realitat paral·lela a la resta de l’estat espanyol. Tots aquests fets fan que des de CRUC demanem a tothom que el dia 1 d’octubre vagi a votar. A part de decidir el futur polític de Catalunya, també tenim en joc la democràcia a l’estat espanyol.

Per això demanem que tots els ciutadans de Catalunya, sent conscients que la nostra unió és més forta que les seves amenaces, votin.