Coordinació Rural participa al Marketplace entre entitats socials i empreses
dimecres, 14 de desembre de 2011 17:47

El dia 11 del mes 11 i de l’any 11 (11.11.11) es va celebrar la primera trobada entre empreses privades i entitats socials al Museu Marítim de Barcelona. Acte organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) dins el marc del II Congrés Europeu del Voluntariat organitzat per la Generalitat de Catalunya amb motiu de l'Any Europeu del Voluntariat.

L’acte, inaugurat per la directora general d'Acció Cívica i Comunitària, Violant Cervera, ha comptat amb una molt bona participació i ha estat una iniciativa molt ben acceptada.

El Marketplace estava dividit en diferents espais i va comptar amb més de 50 estands,  entre entitats i empreses, en els quals es podia  conèixer els seus projectes.

Dins l’espai firal hi havia un mur on tots els participants, podien penjar informació, díptics dels seus projectes, també hi havia una zona de networking, on empreses i entitats podien intercanviar experiències entre elles a partir de  dinàmiques organitzades per tal d'establir possibles projectes de col·laboració.

Alhora, es van organitzar quatre tallers per aprofundir entre la relació entre món empresarial i entitats.

És important oferir aquests espais, com aquest,  a les entitats i sobretot que el món empresarial també s’impliqui en projectes de voluntariat o organitzats per organitzacions sense afany de lucre.