Euroweekend: let’s explore Europe!
dijous, 22 de desembre de 2011 17:58

El 19 i 20 de novembre Coordinació Rural de Catalunya va celebrar l’EUROWEEKEND: Let’s explore Europe, una jornada on va agrupar a nou joves que participen d’un Servei de Voluntariat Europeu, SVE, programa Joventut en Acció de la Comissió Europea. En aquesta edició es va escollir a només 9 joves i cada un participa en una organització a Catalunya ja sigui a la Seu d’Urgell, Manresa, Barcelona, Cambrils dels Pirineus o Tàrrega.

Cada un d’ells va presentar el seu país en 20 minuts i en anglès i posterior a la presentació es generava debat i reflexió sobre els temes exposats. En alguns casos, hi havia dos joves del mateix país i van preparar-ho conjuntament. Va ser un cap de setmana d’intercanvi, reflexió i diversió. L’acte es va fer al Consell Comarcal del Solsonès.

Alhora, també es van oferir activitats per a nois i noies de 6 a 14 anys sobre temes europeus, en definitiva, un cap de setmana per aprendre anglès jugant, en el cas dels infants, i sobretot d’intercanvi i de descoberta d’Europa.Imatges Relacionades