Activitats d'estiu 2012
dimecres, 8 de febrer de 2012 22:04

A l’estiu és un bon moment per conèixer, compartir, explorar, descobrir,..., per això Coordinació Rural de Catalunya et proposa l’escola d’estiu 2012 amb tot un seguit d’activitats per viure un estiu ple d’emocions. Troba la teva activitat i viu l’estiu!

Novetats 2012: possibilitat de beques, descomptes, raidcana jove.

Consulta-ho!

Intercanvi juvenil:


Nom activitat Dates Edats
Rural Youth Join Europe Del 22 de juny al 2 de juliol De 18 a 25 anys
Descripció
Intercanvi juvenil amb joves d’Anglaterra, Eslovènia, Letònia i Catalunya. Viu 10 dies intensos amb joves d’altres països descobrint racons i el món rural anglès amb la finalitat de crear l’ecoguia. L’intercanvi es realitza a Anglaterra.

 

Campaments i raidcana:


Nom activitat Dates Edats
Naturcamp Del 8 al 15 de juliol De 6 a 8 anys
Descripció
Viu 8 dies de campaments plens d’aventures, dormint en tenda, fent excursions, jocs, tallers, parlant anglès, ... a Cambrils dels Pirineus.

Nom activitat Dates Edats
Naturcamp Del 15 al 22 de juliol De 9 a 11 anys
Descripció
Campaments per aprendre i conèixer l’entorn natural a partir d’ excursions, jocs de nit , tallers, dormint en tenda a Cambrils dels Pirineus.

Nom activitat Dates Edats
Raidcana jove Del 29 de juliol al 5 d’agost De 12 a 14 anys
Descripció
Si ets un aventurer i t’agrada l’esport, la muntanya,..., vine a viure la gimcana esportiva a la raidcana on a partir del senderisme, curses d’orientació,..., podràs recórrer indrets del Solsonès i l’Alt Urgell.

Dossier i fitxes incripció al següent enllaç:

http://www.cruc.info/cruc2009/htm/cat/viu_l_estiu.htm

 

Jornades:


Nom activitat Data Lloc
VIII Jornades Rurals sobre la Joventut. “Futur de la pagesia” 28 de juliol Pinós, Solsonès
Descripció
Espai de debat i reflexió on enguany es centra amb el tema “futur de la pagesia” dirigit a tota aquella persona que visqui en el món rural, tècnics, estudiants d’ECA’s, sindicats, professionals del sector, responsables d’empreses, explotacions, d’associacions,... amb la finalitat d’editar un decàleg de propostes i marcar les pautes de treball en aquesta temàtica.

Més informació, procés d’inscripció, descomptes i opcions de pagament contacta via telèfon al  973483536 o per mail a cruc@cruc.info