Planificació del projecte “Rural Youth Join Europe” a Norfolk, Anglaterra
dijous, 28 de juny de 2012 18:57

El 2011 Coordinació Rural de Catalunya va iniciar un projecte europeu multilateral d’una durada de 4 anys en el que hi participen 4 països: Anglaterra, Eslovènia, Letònia i Catalunya. El primer any, Coordinació Rural va ser l’organització d’acollida i el projecte tingué lloc a Catalunya del 26 de juny al 3 de juliol de 2011.

En aquesta segona edició, el país d’acollida és Anglaterra, sent així, el passat març un coordinador i un jove de cadascun dels 4 països que realitzen el projecte es van desplaçar cap a la localitat de Norwich, al comptat de Norfolk, per a realitzar la visita de planificació de l’intercanvi europeu de l’estiu.

Les persones que van realitzar aquest viatge van poder visitar al llarg de 3 dies els principals indrets visites i activitats preparades pels 10 dies d’intercanvi al Juny-Juliol de 2012. També és van fer reunions per acabar de planificar activitats com: conèixer els llocs històrics de la zona, visitar museus, menjar el típic fish and chips, fer kayac i canoa entre altres. Els darrers dies, van visitar la platja de Dunwich i el moll de Thurlton perquè els assistents ho fessin arribar tota la informació a la resta de participants dels respectius països i anessin obrint boca uns i altres.

Finalment, val a dir, que no serà fins el proper dia 21 de Juny que els i les participants d’aquest segon any embarquin per anar rumb a Anglaterra i passar deu dies realitzant aquestes activitats per elaborar “l’Ecoguia rural i juvenil II”.Imatges Relacionades