Coordinació Rural participa a la taula rodona “Sector Agroalimentari i Món Rural”
dijous, 28 de juny de 2012 20:04

El passat 30 d’abril Coordinació Rural de Catalunya va participar en els diàlegs pel pacte social que va organitzar el PSC a la seva seu del carrer Nicaragua.

Concretament el president de CRUC va participar en la taula rodona que va abordar el tema sobre el Sector Agroalimentari i Món Rural, conjuntament amb els sindicats agraris Unió de Pagesos, JARC, ASAJA, el president de les cooperatives catalanes, l’entitat Custodia pel territori i l’ex-conseller d’agricultura Joaquim Llena.

Tots els participants van fer una diagnosi de com veien ells els món rural i a partir d’aquí va començar el debat. És va parlar sobre els errors del passat, però sobretot és va parlar de futur, un futur on tots hi estem d’estar implicats per tal de tirar endavant el món rural, i on la ramaderia i l’agricultura han de continuar mantenint un paper clau en l’economia del camp català, però on tots els agents socials hi hem de formar part.

Va ser un matí que es va fer curt, ja que són moltes les problemàtiques que afecten al sector agrícola i ramader del nostre país.